How can i go forward when i don't know which way i'm facing?

Denna fredagskväll spenderades för ovanlighetensskull inte på någon halvspårad krog med tomma glas liksom baknkonton framför ögonen på oss. Istället ligger jag nerkrupen under mitt rosa fluffiga täcke, kollar på en film från 1954 och dricker glögg ur ett vinglas. Detta endast pågrund av att det enligt min åsikt ser glamorösare ut än att dricka ur dessa små glöggglas som man egentligen är tänkt att dricka ur, dessutom rymmer vinglasen mer.
Det är perfekt tempratur i mitt lilla sovrum, varken för kallt eller för varm, trots att datorn har värmt upp rummet likt en bastu är det alldeles lagomt för mig. Mitt täcke ligger som tunga moln över min kropp som tycks ha lite svårt att vara still och lukten av oljefärg ger mig både huvudvärk och lycka. Jag tar ännu en klunk av den känsloladdade drycken och helt plötsligt var glaset tomt, igen. Jag kollar frågade på min brunmålade sovrumsdörr men latheten vann även denna gång så jag lutar mig istället tillbaka i sängen och ställer undan det tomma glaset.
Igår hade jag ett långt samtal med universum. Glädjande har jag redan idag fått svar, vilket då även resulterar i att mina innan hispiga känslor på något sätt tycks blekna och min stress byts sakta ut mot ett lugn. Om man kan kalla det harmoni kan varken mitt yttre eller inre besvara, men att känslan har dödat ångesten är att fastställa.
klockan börjar närma sig två. Det är vid den här tiden festens slut tar sin början och fulla ungdomar vinglar sig vidare för att fylla sina tomma små magar med vidrig mat som dödar dig innifrån, liksom ett monser innuti din kropp som sakta hjälper dig att steg för steg komma närmare det du fruktar mest. 

 
 
 

Comments:
Postat av: your darling.

mmh, din blogg är som att smygläsa ett komplicerat men underhållande kärleksbrev till verkligheten inuti ditt huvud. <3 snälla blogga mera, baby.

Svar: puss älskling <3
Sofie Hallgren

2012-10-17 @ 09:14:55
URL: http://bestofdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0