Pour yourself a drink, put some lipstick and pull yourself together.

Efter ett par halvstarka drinkar i mitt nystädade sovrum orkade vi inte längre vänta på att kvällen skulle ta sin start, så vi åkte in till stan, satt oss i en soffa på den halvtomma krogen, endast för att prata, skratta och ibland slänga några blickar mot den snygga bartendern. Vissa gånger räcker det med endast en person till sällskap för att festen ska vara lyckad, och att fler människor beyder mer kaos kan jag fastställa som ett faktum. Denna kväll var inget undantag, kvällen slutade i just kaos och tårar, dock inte för min del. Jag skulle nog säga att jag var relativt lugn med tanke på omständigheterna. Fast det är klart man skärper till sig när man hör polissirenerna eka genom stan. Jag försöker verkligen ha förståelse för andra människor men ibland kan jag inte låta bli att tänka att vissa människor endast existerar i mitt liv för att jag ska lära mig hur jag inte ska vara och bete mig. Och andra sidan har även jag förståelse för att det självklart är lättare att leva upp till sin roll och handla efter denna verklighet, även om det innebär att såra människor man egenligen vill väl. Men trots allt är jag nöjd, inte bara med kvällen utan med allt. Det behöver inte vara de roligaste kvällarna som är de bästa, ibland är det de kvällar som för stunden verkar som de mest tråkiga och jobbiga som i slutändan visade sig vara de mest utvecklande och därav de bästa just nu.
 

When I am needed, I’ll come to you.

Why do you fear me?
I am your friend.
I but guide travlers
Rounding the bend -
Lead them to freedom
From time and age,
Help them start writing
On a new page.
Seek for me never,
Keep your course true -
When I am needed
I’ll come to you,
Then I will show you
Roads without end -
Why do you fear me?
I am your friend.
 
- Clarence E. Flynn

Cinderella didn't need to take off her dress to get prince charming.

 
 
 

If he doesn't treat you like a princess, then he doesn't deserve to be your prince.

God is the best listner, you don't need to shout, nor cry out loud. Because he hears even the very silent prayer of a sincere heart.
 
 
Idag tog jag lite ledigt och sjukanmälde mig, känner mig så stressad och less i psyket vilket även då märks på kroppen som reagerar med huvudvärk. Missade bara en fotolektion, som jag räknar med att ta igen något i veckan, så då passade jag på att ta en paus från verkligheten idag. Istället har jag suttit och kollat på american horror story och spanat på både bröllops- och balklänningar, fin mix.. Tror faktist att jag har hittat och bestämt vilken klänning jag ska ha på balen också, så förövrigt är jag ganska väldigt nöjd med livet, allt går som det ska. dock söker jag fortfarande efter den perfekta baldejten, men min drömprins träder väl fram i lagom tid till balen. 
 
 

Don't depend too much on anyone in this world. Even your shadow leaves you when you're in darkness.

 
Rebecca Simonsson är utan tvekan sveriges snyggaste kvinna! 

I'm a thinker not a talker.

"But I don't want to go among mad people." said Alice.
"Oh you can't help that," said the cat. "We're all mad here. I'm mad. You're mad."
" How do you know I'm mad?" Asked Alice.
" You must be," said the cat, "or you wouldn't have come."
 

Stlye is a way to say who you are without having to speak.

Anna Dello Russo hats, autumn 2012


I'm your spongebob, and you're my patrick. ♥

  

Cover up, being a mystery is more sexy than showing every inch of yourself off.

 
Poor little rich girl.
 


I've never met a person I couldn't call a beauty

Min blogg börjar likna en känsloladdad tonnårsdagbok mer och mer nu. Till mitt försvar har jag troligen en psykisk förskylning för tillfället, konstigt nog känner jag mig mer kreativ än vad jag har gjort på länge och så lycklig. Jag är bara less på människor, egentligen inte männsikor isig, jag älskar och facineras av människor och deras handlingar, men jag håller mig helst för mig själv de kommande dagarna helt enkelt, och granskar omvärlden innifrån min bubbla. Kan bero på stress inför studenten eller bara stressen att ständigt umgås med artonåringar dag efter dag. Jag tror jag behöver en pause, ta mig tid till att strukturera upp allt och komma tillbaka nästa vecka, sålänge är jag endast här fysiskt. 
 
 

 
Älskar när det görs filmer om människor värda att minnas och ipsireras av i all framtid, edie och andy är perfektion!

Flirt with him enough to show your interest. But tease him enough to make him chase you.

 An artist is somebody who produces things that people don't need to have but that he, for some reason, thinks it would be a good idea to give them.
 
Staratde dagen med en mycket frustrerande men givande bildlektion. Fick en svart klump lera och instruktioner att göra ett så verklighetstroget ansikte som möjligt. Jag är inte duktig på att göra verklighetstrogen konst och min teknik är inte heller så imponerande, ändå blev det ett anisikte efter ett par timmar, inte fullt verklighetstroligt dock. Efter lunch hade jag min första lektion i foto, även inom det ämnet var jag värdelös på tekniken, men det blir i alla fall ett resultat, även om det många gånger blir ganska annorlunda. men jag är nöjd ändå, bara intresset finns så kommer tekniken eftersom.
 
 
 
 

But I'm not givin' up, i'm just givin' in.

Looking out from underneath, fractured moonlight on the sea reflections still look the same to me, as before I went under. And it's peaceful in the deep, where you cannot breathe. No need to pray, no need to speak.
A thousand miles down to the sea bed, found the place to rest my head. And the arms of the ocean are carrying me, so cold, but so sweet.
 

A lady knows how to play the game.

Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy.


 
 Kinamat, Roadtrip, ikeashopping, för mycket party, för lite sömn, bakissallad, lyckad helg. ♥

A true lady can handle herself in the sheets, but still be classy on the streets.

Jag börjar känna att jag är klar med östeersund, skolan och allt som hör till. Nu vill jag åka utomlands och påbörja det liv jag, så länge jag kan minnas, har drömt om att leva. Vilken underbar kännsla, att känna att allt bara blir bättre och bättre, istället för att känna att allt slutar bara för att skoltiden gör det. 
Igår var jag på biblioteket och lånade böcker om psykologi, Sigmund Freud och psykologins samband till konst och litteratur. Har inte varit på biblioteket på flera år så sprang runt ganska många varv innan jag hittade vad jag letade efter. Så nu ska jag reda ut hur människans psyke fungerar och få svar på livsstora, obesvarade frågor. 
 

 
 
 

Don't take someone for granted just because every time you push them away they'd always come running back. Because one day, they won't.

 
Det finns inget i mitt liv som kan få mig att glömma allt runtomring mig och bara gå in i mig själv som konsten kan, när jag målar känner jag verkligen vad som är viktigt med livet och allt ytligt bara faller bort. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar att måla, kände mig nästan frälst efter dagens bildlektion, haha. Har varit så oinspirerad att måla hela sommaren, men efter att idag sett en film om bengt lindström, hans konst och hans liv kände jag hur en inspirationsbomb träffade mig. 
 
If you aren't happy single, you won't be happy taken. Happiness comes from within, not from men.

Allt började med vin med tilda i mitt kök och slutade i extrem kaos i badhusparken. Upplevde också bland de roligaste insidentenerna jag varit med om också, och fick citatet karma is only a bitch if you are bekräftat. ha ha  

Daily inspiration

 
 
 
 

RSS 2.0