A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

Jag är så tacksam att denna vackra prinsessa har flytta in hos mig. Jag kommer mest troligt lägga varje sekund av de kommande veckorna på att mysas med min nya bebis. Jag är mamma på heltid nu och jag totalälskar det.
 

Because art speaks louder than words.

 


And so remember, it's better to burn out than to fade away

Jag krashade under morgonen, nu är jag tom. På känslor, på ord, på tankar. Verkligheten smyger sig sakta fram och talar obeskymrat till mig, men jag är inte intresserad. För efter en tid blir även smärta bekvämt, när den är dig van. Vad extremt frustrerande det är att man själv kan begränsa sig så pass mycket, menat omedvetet. 
För den svårtaste delen i din återhämtning är när du inser att du faktist inte längre vill bli räddad, och det faktum att jag missat så pass mycket att bara eftertexten numera står i fokus kommer bryta ner mig att vakna upp till. 
 
   
 
 

You say this is suicide? I say this is a war. And I'm losing the battle.

Men jag är rädd för mitt agerande, för jag väntar bara på den dag jag kommer tappa det. Den dag jag kommer kasta mig ut för att sedan märka att jag aldrig fick de vingar jag intalat mig ha.
Jag är rädd för mina egna känslor, hur de styr mig. Det var inte mörkret, tystanden eller ensamheten i sig som skrämde mig, det var makten. Kunskapen att veta att om jag vill kan jag försvinna, för här finns ingen som stoppar mig. Och med natten kom paniken, och i dåvarande stund var det inte längre mitt val.
 

RSS 2.0