Karma, the law of attraction, quantum physics are all different terms describing the same ancient concept; we create our reality.

 
Homeopatmedicinen som lovade mig slippa sömnlösa nätter tycks inte fungera särskilt bra, och kanske är det till och med värre nu. Förr låg problemet i min vilja, att jag ärligt inte ville lägga mig ner och låta tankar vandra fritt för att sedan komma att förstöra mig, men nu har dock problemet istället övergått till det fysiska. Men inte gör det mig något ont, egentligen. För jag idoliserar natten, hur alla stunder från dagen tycks få en djupare mening och varje händelse är att analysera med mer passion, hur lätt det är att låta sig försvinna in i något annat, för här och nu existerar bara jag.
Annars verkar mitt homeopatbesök ha vägt upp det, enligt min studentbudget, dyra priset. Tydligen är det min livmoder, om jag minns rätt, som fått en infektion efter ett vaccinintag jag gjort för ett antal år sedan, vilket resulterar i diversa fysiska liksom psykiska skador och problem. Människokroppen är fascinerande, dock kanske en aning mindre rolig när den bestämmer sig för att ta en paus. Men trots att varje människa är problemets orsak är varje människa även problemets lösning, för att citera någon filosof jag glömt namnet på.
Jag tappar verkligheten när jag gör mig ensam, men inte är det lätt att vara social och kamratlig när man enligt matochsov-klockan borde gå och lägga sig den tid ni går upp, och tvärtom. När ni sover ligger jag istället med min iphone och skriver suddiga texter med lika suddiga bilder att publicera på en smådeppig blogg. 
 
 

Comments:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0