My interest in the sun and the moon, in the morning and the evening, compels me to solitude.

Det står något form av staket där, för att förhindra att falla över kanten. Och ibland går jag för nära, och ibland måste jag till och med hålla mig fast för att inte falla. Där nere hörs musik och lockande skratt, men fallet skulle betyda dödsdom, för ingen kan väl falla så långt utan att slå i? Här finns ingen stege, här finns ingen återvändo. Så håll dig till vägen, med blicken riktad mot horisonten.
Men jag håller kvar i min alternativa värld, för när man har satt sin fot där så kan man inte längre förneka det. Jag vet ju det, jag har ju beskådat detta med mina egna ögon, jag har ju låtit doften röra vid mina näsborrar, och musiken, musiken har talat till min själ. Jag har känt med min kropp och jag har känt med mitt sinne. Det är verklighet, det är sanning, min egenskapade oexisterande värld.
 
 

I'm sailing off to neverland.

Och hur känns det nu när du fått ditt proffesionella utlåtande, när du fått det bekräftat? något i ditt sinne är inte riktigt rätt, sofie, det finns på papper. Men vad skulle egentligenligen hända nu? Jag försöker bara få kontroll över mina tankar och handlingar, inget annat. Men sanningen kvarstår dock, du är fortfarande samma komplicerade individ. 
 
       
   
   
 
 
 

Everybody make a scene in this town of halloween

På toppen av min bergochdalbana till känslortillstånd började nu vägen mot marken, kvällen hade visserligen bjudit på både skratt och glädje, men vart finns dessa minnen när ensamheten ekar i din evigt kalla kropp. Och när drogen sakta börjar lämna din kropp, i takt med att verkligheten sakta smyger sig fram. Tillbaka till verkligheten, inse dina misstag. Agera efter tanke, inte känslor.
I en dimma av människor, jag lyssnar utan förmåga att höra, jag ser utan förmåga att uppfatta. Som att se en annan verklighet genom stängda ögonlock. klara bilder utan att förståelse, tonerna från din ljuva stämma dansar runt mig, jag ser de små noterna rytmiskt röra sig runt mitt huvud likt små  tutu-klädda ballerinor på scen.
 
 

RSS 2.0