Wine is bottled poetry.

När jag vaknade upp mitt i dunkande huvudvärk och illamående på söndag morgon var jag säker på att året var 2012 och att snöflinglorna skulle falla ner från himmlen liksom glittret i den snöglob jag gömt undan med mina känslor för juletider. Dock stod fortfarande den unga hösten i full blomm och himmlens klarblåa täcke smärtade mina rödsprängda ögon när jag drog upp rullgarden alldeles för fort.
Gårdagens pastellfärgade likör smälte som isbitar i tropisk värme när den likt mjuka moln landade på min tunga, för att sedan dansa sitt jazziga solonummer ner för min halsstrupe, ut i mina ådror. Himmel på flaska beskrev vi det som, kärlek och harmoni. I need someone to shut off my brain and turn on my heart, eller något.
Utan jacka och utan förnuft begav vi oss mot den plats som en gång hade format denna kärlek. Resterande delar av kvällen är till mesta dels en suddig dimma, lite som sagan om slottet på moln som ständigt är i behov av nya vakter för att beskydda prinsessan. Och bekräftelse i all ära, men förvirrade känslor och desperation skapar konflikt och kris. Men jag är inte galen, endast ensam i min desperata hunger och jag lever med varje människa tillhörande ett hungrigt hjärta.
 
   
 
 
 
 

RSS 2.0